Ustyle Interior

Walk-in closet

Drømmen der bliver til virkelighed

Det er noget helt særligt at have walk-in-closet i hjemmet. Du træder ind i en ny dimension, der ikke kan sammenlignes med traditionelle skabsløsninger. Lad dine vildeste drømme slå sig løs med et skræddersyet klædeskab, hvor der er plads til at udfolde sig.

Ved at bruge ét rum til al din tøjopbevaring frigør du plads i andre rum. Således behøver du ikke længere ekstra tøjopbevaring i soveværelset eller gangen, og alt er ryddeligt og organiseret.

Et walk-in-closet er en sand fornøjelse: Det er den hemmelighed, som ingen fortæller dig – hvor tilfredsstillende det er at træde ind i din walk-in-closet hver dag. Skab plads til en hyggelig stol og et spejl, og nyd dit nye yndlingsrum.

Bliv inspireret og se eksempler på walk-in-closet.

Oplev Luksus med Walk-In garderober
med aluminiumssøjler fra Raumplus

Forvandl din garderobe til et eksklusivt rum med Raumplus walk-in garderober udstyret med aluminiumssøjler.

Disse garderober, designet specielt til luksushjem, kombinerer æstetik med avanceret funktionalitet.

Skab et skræddersyet og personligt miljø, der opfylder dine høje standarder.

Besøg vores showroom på Frederiksberg og oplev den ultimative tilpasning til dit hjem.

Bliv inspireret

Specialbygget walk-in-closet til netop din bolig

Selvom du ikke har tilstrækkelig plads til at indrette et traditionelt walk-in-closet, er det stadig muligt at skabe en stilfuld garderobe, der giver dig en praktisk oversigt over al dit tøj og dine accessoires – selv på begrænset plads. Ved hjælp af de rette opbevaringsløsninger kan du skabe din egen unikke garderobeløsning, der giver dig følelsen af et walk-in-closet i soveværelset.

Vi kan tilpasse det, så det passer perfekt til et hjørne, en endevæg eller endda bruge det som en rumdeler. Denne fleksibilitet gør det til en ideel løsning i en bred vifte af rum, herunder dem med unikke indretninger.

Slå fantasien løs!

Ingen døre, skydedøre eller traditionelle?

Det kommer and på din personlige præference.

Vores walk-in-closets fremstilles af FSC materialer for at sikre absolut topkvalitet.

Kom et skridt nærmere på drømmen

Før man investerer i et skræddersyet walk-in-closet, er det vigtigt at få vendt sine ideer med en ekspert. Book et uforpligtende møde med USTYLE, for at høre mere om mulighederne for at designe dit eget klædeskab. Fortæl os om dine ønsker og få en detaljeret 3D-tegning.

Besøg vores Showroom på Frederiksberg

Lad de kreative ideer flyde. Kom ned i vores showroom på Frederiksberg, hvor vi har et hav af forskellige materialer, farver og udstillingsmodeller klar til dig.

Vores specialister står klar til at rådgive og konsultere dig til det helt rette walk-in-closet, hvor dine behov er i højsædet.

Bestil et uforpligtende tilbud og få gratis opmåling ved køb