Ustyle Interior

Om os

Mere end 30 års erfaring i skræddersyede garderobeskabe

Ustyle er en ambitiøs dansk virksomhed der specialiserer sig i at skabe skræddersyede garderobeskabe og køkkener af højeste kvalitet.

Vi vægter langvarig erfaring som afgørende for at levere et produkt, der er præget af håndværksmæssig kvalitet og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Derfor har vi indgået et samarbejde med en pålidelig partner i Europa, der har over 30 års erfaring med at fremstille skræddersyede garderobeskabe og køkkener.

Kvalitet er vores første prioritet

Kvalitet er vores absolutte fokus, og derfor kontrolleres processen nøje fra starten ved kun at vælge materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Vores partner er blevet nøje udvalgt blandt mange udbydere gennem flere interviews og testordrer.

Hverken vores køkkener eller garderobeskabe er standardprodukter. Alt tilpasses og skræddersyes til dit rum og din personlige smag. For at sikre den højeste kvalitet anbefaler vi, at du bruger vores professionelle tømrere til monteringen. 

Laura Carlsen
Ejer – Salg og design
Ustyle ApS

Præcision er nøgleordet

Vores garderobeskabe fremstilles ved hjælp af den nyeste og mest avancerede teknologi for at undgå menneskelige fejl og sikre den højeste præcision.

Vi har kun erfarne og kompetente medarbejdere til at fremstille skabene, hvilket sikrer ekstra opmærksomhed på selv de mindste detaljer og der giver de bedste løsninger til dit nye boligprojekt

Besøg vores showroom

Du er velkommen til at besøge vores showroom og lade dig inspirere, hvor vi kan give dig en uforpligtende tilbud samt en detaljeret 3D-tegning af dine ønsker, helt uden omkostninger. Vi er dedikerede til at opfylde enhver drøm eller ønske.

Du kan også booke et møde uden beregning, så er du sikker på at tiden er sat af netop til dig.

Vi glæder os til at se dig!

Bestil et uforpligtende tilbud og få gratis opmåling ved køb