Ustyle Interior

Bogreol

Indbygget bogreol til den stilfulde bogorm

Mere end en bogreol

Ved at integrere indbyggede bogreoler i dit hjem, uanset om de omgiver dit TV, en dør eller flankerer dit hjemmekontors skrivebord, vil du opleve at dit nye hjem får en ny dimension i indretningen.

Indbyggede bogreoler tjener flere formål, herunder praktisk opbevaring, udstillingsmuligheder og den hyggelige karakter, som folk elsker.

Udover dette kan en bogreol også tilføje værdi til dit hjem.

Design din egen personlige væg-til-væg-bogreol

Er du en bogorm der elsker design og indretning, så er en skræddersyet bogreol fra væg til væg, et oplagt valg til at fremvise din personlige fortælling gennem bøgerne på en stilfuld og individualistisk måde.

Skab liv på væggene og gør plads til dine mange bøger og fortællinger samtidig med at du integrerer designet i din indretning.

Radiator Skjulere

Vi tilbyder skræddersyede radiator skjulere i to unikke typer, som kan integreres i dit projekt.

Vores skjulere kan laves med kløvernet, der males i samme farve som din bogreol, eller med smukke graveringer lavet med CNC-maskiner.

Uanset hvilken stil du vælger, sikrer vi en æstetisk og funktionel løsning, der komplementerer dit interiørdesign perfekt.

Kontakt os for at få mere at vide om vores radiator skjulere og hvordan vi kan tilpasse dem til dine behov.

Se eksempler på bogreoler
vi har leveret til vores glade kunder

Opmåling & konsultation

Med et hav af forskellige materialer, finishes og kombinationer, har vi noget for enhver smag. Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at frembringe din indre indretningsarkitekt, hvorfor du hos USTYLE selv kan deltage i hele designprocessen.

Det hele starter med et møde, hvorefter vi kommer ud og måler hos dig. Vores specialister sørger for at rådgive dig fra A-Z, så du med sikkerhed ved, at der er taget højde for det hele.

Showroom på Frederiksberg

Dyk ind i en verden af ideer og muligheder i vores showroom på Frederiksberg, hvor der står udstillingsmodeller, materialer og erfarne specialister klar til at hjælpe dig.

Der er rig mulighed for at konsultere med vores eksperter i showroomet.

Bestil et uforpligtende tilbud og få gratis opmåling ved køb