Ustyle Interior

Fritstående skab

Et klædeskab der kan flyttes

I modsætning til indbyggede skabe tilbyder fritstående garderobeskabe total fleksibilitet, når det kommer til indretning.

Lad os sige, at du har et ekstra værelse, du gerne vil indrette som et gæsteværelse, men har mistanke om, at du måske et par år senere foretrækker at bruge det som et arbejdsværelse.

Installation af et indbygget skab er en permanent forpligtelse, mens valget af en fritstående garderobe giver dig mulighed for at redesigne rummet efter behov.

Se eksempler på Ustyle fritstående skabe til inspiration. 

Et skab til dine behov

Vores fritstående garderobeskabe laves udelukkende efter mål og dine ønsker. Et unikt klædeskab som du vil kunne flytte fra sted til sted. Der findes tusindvis af forskellige designs, som du kan lade dig inspirere af. Vi har et stort udvalg af farver, materialer og layouts som kan kombineres lige efter dine ønsker. Dørene kan blandt andet fås i finér eller MDF med glas, spejle eller dekorativ plast.

Skabene kan fremstilles med skydedøre eller hængslede låger. Disse kan leveres med soft-close som sikrer dig en elegant og lydløs lukning. I tillæg kan vores låger leveres med push-to-open eller med elegante håndtag.

Der gives 5 års garanti på alle skydedøre systemer.

Bliv inspireret

Eksklusive designs & kvalitet

Med mere end 25 års erfaring i produktion, design og montering af skræddersyede garderobeskabe, er kvalitet øverst på agendaen hos os.

Produktion foregår i tæt samarbejde med vores europæiske partnere, der er veletablerede i hele Skandinavien og specialiserede i eksklusive skabe.

Vores garderober bliver lavet af FSC mærkede materialer hos anerkendte samarbejdspartnere for at sikre absolut topkvalitet og bæredygtighed.

Opmåling hjemme hos dig

Et fritstående skab skal, ligesom indbyggede skabe, skræddersyes til netop din bolig.  Vi kommer gerne ud hos dig til en opmåling og en uforpligtende snak.

Vores specialister kører ud på hele Sjælland og medbringer materiale- og skabsprøver. Har du selv målene, kan du indsende dem til os eller medbringe dem til en gratis konsultation.

Book et møde med vores eksperter

Kom et skridt tættere på dit drømmeskab. Book et møde med en af vores eksperter eller besøg vores showroom på Frederiksberg, hvor et stort udvalg af udstillingsmodeller, farveprøver og materialer står klar til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestil et uforpligtende tilbud og få gratis opmåling ved køb