Lavt skab med skydedøre giver plads til både opbevaring og pynt

Et lavt skab med skydedøre er en praktisk og god løsning, hvis du ønsker at give din indretning et personligt og stilfuldt præg og tilmed ønsker et skab med mere end én funktion.

Hvad er fordelene ved et lavt skab?

Lave skabe er især oplagte, hvis du vil udnytte højden i dine rum. Vi tænker ofte ikke over, at der er en masse uudnyttet plads her, som kan bruges til opbevaring. Et lavt skab har mange fordele og kan, alt efter hvor du vælger at placere det, have mange forskellige funktioner og opbevaringsmuligheder. De lave skabe kan være både uden og med vægophæng, så din indretning kan blive let og luftig. Du kan for eksempel placere et lavt skab i højden – for eksempel over en dør – og bruge det til opbevaring, uden at det optager rummets gulvplads. Det kan være særligt praktisk i en entré, hvor der som oftest ikke er meget plads. Her kan du også med fordel vælge et skab, der ikke er så dybt, da det skaber mere plads i et lille rum. Toppen af skabet kan bruges til mere opbevaring, en smuk lysestage eller en plante. Du kan også placere det lave skab i siddehøjde og pynte det med hynder og puder, så det ud over at være et skab til opbevaring også er en bænk, der kan samle familien.

Vi skræddersyr løsninger til dig

Hos Ustyle Garderober har vi stor erfaring med indbyggede skabsløsninger, som vi skræddersyr til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem et udvalg af forskellige lækre materialer til dit lave skab. Vi tilbyder også skabsdøre med push-to-open-funktion, hvis du går efter et mere minimalistisk look og ikke ønsker håndtag på dine skabe.

Har du brug for vores hjælp?

Hvis du vil høre mere om vores løsninger, er i tvivl om noget eller har spørgsmål til specifikke produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får lige præcis den løsning, der passer til dit hjem.

Bestil et uforpligtende tilbud og få gratis opmåling ved køb.

 

Udstilling er tvangslukket

Forventet genåbning

d.7 Februar 2021

Vi arbejder og laver tilbyder online. Vi kommer også for opmåling og montering af garderober som vi plejer. Bestillinger som er betalt kan også afhentes i butikken efter en aftale

Ang.konsultation ring gerne på tlf. 53 87 70 07 eller skriv mail på garderobe@ustyle.dk

Showroom is temporarily closed

Estimated opening is on the

the 7h of February 2021

We are working and making projects online. We are coming to measure and building the wardrobes as usual. Prepaid orders can also be collected at the shop after agreement

Reg.consultation please call ph.nr. 53 87 70 07 or write en email

×
Book
Menu